D​K | EN

facebook-hvid    instagram-hvid 

Om Adam Beauty

​Adam Beauty vil forny dit liv og din karriere, hvis du drømmer om et job inden for skønhed og makeup. Vi lærer dig alt, hvad en professionel og nyskabende makeup- og hårstylist skal vide.

Adam står bag alle makeup- og hårstylingskurserne i Adam Beauty.

Adam har arbejdet i Libanon, Dubai, Qatar, København, Berlin og Stockholm hvor han har fået en bred erfaring inden for både vestlig og mellemøstlig makeup og hårstyling. Som det eneste sted i Danmark vil du blive introduceret til både de vestlige, men også de mellemøstlige stiltyper – og du vil få professionel træning i, hvordan du arbejder med forskellige hårtyper, hudtyper og looks.

Kurserne vil gøre dig til en kompetent kosmopolitisk makeup- og hårstylist. Du vil få kompetencerne til at arbejde i alt fra modebranchen og makeupbranchen til at sminke værter i tv-branchen, modeller i reklamer eller musikere til optagelse af musikvideoer.

Alle er velkomne – alt lige fra begyndere til dem, der allerede har erfaring. Uanset hvilket niveau du er på, så vil Adam tage den tid, du har behov for, så du kan få kompetencerne, en professional makeup- og hårstylist skal have. Med sit sprudlende humør og karismatiske udstråling er du garanteret et fantastisk og lærerigt kursus.

Efter du har færdiggjort et kursus eller uddannelse hos Adam Beauty Academy, vil du få et diplom, som viser, du har fuldført kurset.

Book et møde, eller tilmeld dig hårstylings- eller makeup-kurset, og hav det sjovt, mens du lærer at gøre verden endnu mere farverig og glamourøs.​​

Adam Beauty/Academy | Tlf.: +45 23 92 55 33 | E-mail: info@adambeauty.dk